Ablaktisztítás alpintechnikával

Ablaktisztítás alpintechnikával

Ablaktisztítás alpintechnikával szolgáltatásunkat rövid rendelkezésre állási idővel tudjuk biztosítani, gyors és precíz munkavégzéssel.

Ablaktisztítás alpintechnikával:

Ablaktisztítás alpintechnikával szolgáltatásunkat abban az esetben javasoljuk, ha nagy magasságokban vagy nehezen hozzáférhető helyek takarítására van szüksége. Költségkímélőbb, precízebb tisztítási technológia. Az alpintechnika segítségével olyan magasban lévő speciális feladatok is megoldható, ami állványozással nem kivitelezhető, csillagászati összegbe kerülne vagy nagyon sok időt igényelne. Az ablakokat kerettel együtt, ahol szükséges szét- és összeszereléssel, kívül-belül tisztítjuk.

Ablaktsztítás alpintechnikával szolgáltatásunkat végző alpinista kollégáink érvényes alpinvizsgával rendelkeznek és kiváló minőségű ipari alpinista felszereléssel dolgoznak. Az ablaktisztítás általában nem jelent nagy kihívást egy szakképzett takarítócég számára. De vannak olyan esetek, amikor a külső vagy homlokzati üvegfelületek nehezen, körülményesen érhetők el. Ilyenkor van szükség tapasztalt alpinista takarító kollégára. Akinek nem jelent kihívást az ablaktisztítás sem, függetlenül a tisztítandó terület nagyságától és magasságától.

Ablaktisztítás alpintechnikával szolgáltatásunkra is igaz, hogy az üvegtisztítás, az ablaktisztítás a keretek és a párkányok áttörlésével, lemosásával együtt jár. Mivel az alpin technikával végzett ablaktisztítás általában hosszú időszakonként évente néhányszor esedékes, ezért ezt a szolgáltatásunkat projektmunkaként végezzük, de lehetőség van hosszútávú szerződést is kötni. A hosszútávú szerződés esetén – ha még nincs kialakítva – telepítjük a munkavégzéshez szükséges kiállásokat díjmentesen, így gyorsabbá válik a munkavégzés külön díj nélkül.

Az ablakokat vízlepergető és portaszító tisztítószerekkel kezeljük annak érdekében, hogy az minél hosszabb ideig megőrizze az ablak cseppmentes ragyogását.

Az alpintechnikai szolgáltatások nemcsak a homlokzati felületeken lehetnek szükségesek. Kevesen tudják, hogy minden 2 méteres magasság vagy mélység felett végzendő szaktevékenységhez “kismagassági” orvosi alkalmasság szükséges. Ezek mellett speciális munkavédelmi szabályokat is be kell tartani. Alpintechnikai OKJ szakvizsgával kevesen rendelkeznek az országban. Cégünk szakemberei elsőként szerezték meg ezt a képesítést.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tiszttószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!