Eladó - Kiadó lakás takarítás

Eladó vagy kiadó ingatlan takarítás

Eladó vagy kiadó ingatlan takarítás szolgáltatásunk megoldást kínál az átadás előtti megszépülésre. A tisztaságon kívül a szagtalanítást is elvégezzük.

Eladó vagy kiadó ingatlan takarítás szolgáltatás

Eladó vagy kiadó ingatlan takarítás szolgáltatásunkat azért alkottuk meg, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik beköltözés illetve átadás előtt állnak, vagy éppen a beköltözés előtti takarításhoz van szükségük segítségre. Alapvetően az alábbi problémákra kínálunk megoldás:

  • koszos, lerakódott szennyeződések eltávolítás, a hidegburkolatok alaptisztítása
  • Ablaktisztítás
  • inox felületek takarítása, kezelése
  • kárpittisztítás
  • padlószőnyeg tisztítás
  • dohányfüst és egyéb kellemetlen szagok eltávolítás

Kiknek ajánljuk eladó vagy kiadó ingatlan takarítás szolgáltatást:

  • kiadó ingatlannal rendelkezőknek, akiknek fontos, hogy tisztán és rendezetten adják ki ingatlanjukat
  • eladó ingatlannal rendelkezőknek, akiknek fontos, hogy tisztán és rendezetten adják át ingatlanjukat
  • ingatlanosoknak, akik szeretnének többlet szolgáltatást nyújtani ügyfeleik részére
  • ingatlan irodáknak, akik szeretnének többlet szolgáltatást nyújtani ügyfeleik részére

Megrendelés menet:

A megrendelés lehetőségét úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű, hatékony és nyomon követhető legyen. Nincs más dolga, mint felkeresni minket elérhetőségeink valamelyikén, elmondani a paramétereket (takarítási helyszín, alapterület, ablakok száma és mérete, szükség van e kárpittisztításra, kívánt időpont) és várni az elkészült árajánlatot. Ha az árajánlat elnyeri tetszését, visszajelez részünkre és mi a kívánt időpontban megjelenünk a helyszínen és elvégezzük a takarítást. Ennyire egyszerű!

Miben más ez a szolgáltatás mint egy nagytakarítás?

A legfontosabb különbség, hogy szolgáltatásunk része a szagtalanítás is. Emellett a munkavégzést úgy optimalizáltuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt végezzenek kollégáink, ezáltal ne legyen túl magas a költség együttható. A folyamatok optimalizálásának köszönhetően árainkat sikerült úgy kialakítani, hogy azt Ügyfeleinknek is megfelelő legyen.

Szagtalanítás az ózon erejével

Az ózonons fertőtlenítésről sokat hallhattunk a Covid-19 járvány idején. Arról azonban elég kevés szó esett, hogy az ózon maga nem csak fertőtlenít, de semlegesíti a nem kívánt szagokat is. Évek óta használatos technológia az autó és hagyományos klíma tisztításában, karbantartásában. Az ózon természetes anyag, melynek az egyik legerősebb oxidáló hatása van. Ennek köszönhetően minden szerves baktériumot, gombát és vírust hatásosan tud semlegesíteni, sőt igazolt a csíramentesítő hatása is. A kellemetlen szagokat legtöbbször baktériumok és gombák okozzák. Éppen ezért az ózonos szagtalanítás kimondottan alkalmas cigaretta füst, penész szag közömöísítésére.

Eladó vagy kiadó ingatlan takarítás szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, mert azt tapasztaltuk, hogy komoly igény mutatkozik rá. Önnek nincs más dolga, mint egyeztetni kollégáinkkal egy időpontot és csapatunk a megbeszélt időben megjelenik a helyszínen és elvégzi a munkát.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!