Fitness takarítás

Fitnesz takarítás

Fitnesz takarítás szolgáltatásunkat kimondottan fitnesz terem üzemeltetőknek találtuk ki. Igyekeztünk minden megoldandó feladatra megoldást találni.

Fitnesz takarítás:

Fitnesz takarítás szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden megkeresésre tudjunk megoldást találni. A rugalmasság alappillére szolgáltatásunknak, így – az eddigi tapasztalatok alapján – nincs olyan megkeresés, melyre ne tudnánk megoldást találni. De mindenek előtt nézzük meg, hogy milyen nehézségek fordulhatnak elő általában.

Az alapterület

Fitnesz takarítás egyik legnagyobb kihívása, hogy egymástól nagyon eltérő méretűek lehetnek a takarítandó alapterületek nagyságai. Megoldást kellett találni arra, hogy ugyanazt a szolgáltatást tudjuk nyújtani egy kisebb terem esetében mint egy több száz, esetleg ezer négyzetméteres szolgáltató esetén. Erre a megoldást egy olyan takarító csapat megalkotása lett, akik csak és kimondottan fitnesz takarítással foglalkoznak. Így csak a munkavégzés hossza lesz változó, de a minősége nem.

Fitnesz  takarítás időpontja

Sok esetben elmondható, hogy egy fitnesz szolgáltató nyitvatartási ideje sokkal hosszabb, mint mondjuk egy üzleté vagy irodája. Alkalmazkodnunk kellett ezekhez az időpontokhoz, így a napi takarítást éjszaka vagy hajnalban végezzük. A fitnesz takarítást végző csapatunk gépjárművel közlekedik, így nincsenek kötöttségek a tömegközlekedéshez.

Megjelenés

Takarító munkatársaink megfelelő munkaruházatban végzik a takarítást, így ha esetleg nyitvatartási időn belül kéne a szolgáltatást végezni, az sem okoz problémát. A megfelelő és rendezett megjelenés alapkövetelmény dolgozóinkkal szemben, ezzel is emelve szolgáltatásunk színvonalát.

A szolgáltatás

Van lehetőség napi takarításra, nagytakarításra és kiegészítve a napi takarítás szolgáltatásunkat ügyeleti takarításra. A napi takarításban benne foglaltatik minden olyan általános feladat, amit elvárhatunk egy takarítás esetén. Sajnos sok esetben azt tapasztaljuk, hogy az alábbi munkafolyamatok kimaradnak általában: pókhálózás, padozat szegényeinek pormentesítése, nehezebben hozzáférhető helyeken portörlés és felmosás, ital és étel automaták portalanítása, szemetesek időközömkénti lemosása, zuhanyzók megfelelő vízkőtelenítése. A felsorolt fázisok nem járnak túl nagy időtöbblettel, azonban valahogy ezek valamelyike sokszor elmarad. Ha ezekkel a problémákkal küzd, jobb lesz elgondolkodnia a váltáson!

Meg kell különböztetnünk napi, heti és havi feladatokat a szolgáltatás pontosításakor. Például az edzőgépeket elégséges lehet hetente egyszer vagy kétszer áttörölni, vagy bizonyos kevésbé használt részeket csak hetente portalanítani. Ha van elképzelése, jelezze és találunk rá megoldást.

Ha megrendeli fitnesz takarítás szolgáltatásunkat nálunk a havidíjban benne foglaltatik évi két alkalommal történő nagytakarítás is. A napi takarítás megkezdése előtt mindenképpen egy nagytakarítással kezdünk, hiszen a munkák minősége csak akkor állapítható meg, ha megfelelő alapokról indul szolgáltatásunk.

Ha úgy ítéli meg, hogy nyitvatartási időn belül szüksége lehet ügyeletes takarításra, mi ebben az esetben is tudunk segíteni. Fontos azonban leszögezni, hogy az ügyeletes takarítás nem pótolhatja a napi takarítást, így ezt a szolgáltatást csak a napi takarítással együtt lehet igénybe venni. Mik az előnyei? Meghatározott időközünkként a mosdók és zuhanyzók tarkítása megtörténik, a szemetesek sűrűbben lesznek cserélve, ha bármilyen szennyeződés képződik, azt azonnal orvosolni lehet. Ez egy olyan többletet adhat vendégeinek, mely a hely megítélésén is pozitív változásokat hozhat. Azonban csak abban az esetben tartjuk indokoltnak, ha megfelelő napi látógatóval rendelkezik.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!