Garázstakarítás

Garázstakarítás

Ha autóval járunk, utunk során biztos, hogy befogunk térni egy garázsba. Garázstakarítás során kézzel és géppel egyarát dolgozunk. Ránk ebben a feladatban is számíthat!

Miért fontos a garázstakarítás?

Ahogy szaporodnak az új építésű ingatlanok, úgy nőnek gombaszámra a garázsok / mélygarázsok. Minél nagyobb a forgalma egy ilyen parkolónak annál égetőbb kérdéssé válik a garázstakarítás. Hiszen egyikünk sem szeretne egy koszos, poros parkolóban megállni és ott hagyni autóját.

Milyen szennyeződésekkel találkozhatunk garázstakarítás során?

  • darabosszemét
  • kerék és guminyom
  • kiöntött folyadék
  • szélsőséges esetben olajsár

Hogy takarítjuk?

Garázstakarítás alapja a gépi takarítás. A takarítást itt is, mint bármely más takarítás esetén fentről lefelé végezzük. A folyamat a következő: pókhálózás, csövek, ajtók portalanítása, padozat gépi és kézi tisztítása. Ha bármelyik része is elmaradna a folyamatnak, már felesleges a többi elvégzése. A darabos szemét mellett a legelterjedtebb szennyeződés a keréknyomok. Ebből sokat találhatunk egy parkolóházban. Ezek eltávolítása nem nehéz feladat, de mégis tapasztalatunk szerint sokszor elmarad takarításkor. Garázstakarítás esetén a klasszikus épülettípus a mélygarázs vagy teremgarázs.

Számít a padozat felülete?

Általánosságban elmondható, hogy a legelterjedtebb padló fajták mélygarázsoknál a beton / csiszolt beton és a műgyanta bevonatú padozatok. Ezeknek a takarítása technológiailag eltérő lehet, figyelembe kell venni, hogy melyik megoldás a legköltséghatékonyabb megoldás. Más fajta kefével takarítjuk a műgyanta padlót és más fajtával a beton felületet. Ha rossz megoldást választunk, úgy az extrém kopások miatt a szolgáltatás ára is emelkedhet.

Sok esetben a takarító cégek csak a napi takarítás szolgáltatás mellé vállalják el a parkoló takarítás szolgáltatást. Ha a körülmények nem indokolják a napi takarítást, és Önnek kevesebb alkalommal van szüksége takarításra, akkor ránk számíthat! Heti és havi rendszerességgel is vállaljuk a feladat ellátását, sőt igény szerint nagytakarítást is elvégezzük.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!