Irodatakarítás

Irodatakarítás

Irodatakarítás: a minőségi irodatakarításra nagy igény van, de komoly hiány a takarító szektorban ennek megfelelő megoldása. Ha kicsi, ha nagy az iroda, megtaláljuk a megfelelő megoldást.Irodatakarítás: a minőség tényleg hiánycikk?

Irodatakarítás során azt tapasztaljuk, hogy a minőségi irodatakarítás hiánycikk, pedig hatalmas igény mutatkozik, de kevés a megfelelő ár-érték aránnyal rendelkező takarító vállalkozás. Persze – ha az igény úgy kívánja – a heti egy vagy két alkalmas takarításokra nehéz munkaerőt szervezni, de közel sem lehetetlen feladat. Mi megoldjuk. Persze sokkal hatékonyabb a napi szintű irodatakarítás, de nem minden esetben van erre szükség. Ez függ a terheltségtől és az ott dolgozók létszámától.

Irodatakarítás: magánember vs Vállalkozás

Sok olyan visszajelzést kapunk, hogy vagy rossz minőségben van elvégezve a takarítás, vagy elég drágán vállalják a kivitelezését irodatakarítás esetén. Először is azt kell eldöntenünk ha irodánk takarítására keresünk megoldást, hogy céggel oldjuk meg, vagy felveszünk egy kisegítő munkaerőt erre a feladatra. Nyilván a költséghatékonyság egy fontos oldala a dolognak, ezért aki teheti megoldja kisegítő munkaerővel (például “Mari néni” az ismerős). Azt azért nem árt tudni, hogy “Mari néni” nem biztos, hogy rendelkezik megfelelő eszközökkel, ha nincs kedve dolgozni nem megy be és még sorolhatnánk a példákat. 

 

Vegyük inkább sorra, mik azok az okok, ami miatt érdemesebb céggel szerződni:

  • rendelkezik felelősség biztosítással
  • nagyobb eséllyel oldja meg a vállalt feladatot
  • számlaképes, tehát a szolgáltatás leírható költségként
  • nem háztartási tisztítószerekkel dolgozik
  • könnyebben oldja meg a nagytakarításokat

Irodatakarítás esetán sok esetben nagyobb a bizalmatlanság egy vállalkozással szemben, pedig ugyanaz mintha “Mari néni” takarítana, csak nem vele, hanem a vezetőivel kell egyeztetni. A vegyszerek kiválasztása és használata a takarítás egyik sarok pontja, mert sok kellemetlenségtől tudjuk magunkat megkímélni. Minden felület más és más vegyszert kíván, nem véletlenül fejlesztenek a gyártók is folyamatosan termékeiket. Egy jó vegyszer az első lépés a jó takarítás felé. A vegyszerek mellett épp oly fontos, hogy mivel végezzük a takarítást. Itt élből el kell felejteni a háztartási felmosót és társait. Vannak erre megfelelő eszközök, amik a hatékonyságot növelik.

A megfelelő irodatakarítás kulcsa tapasztalatink alapján két egyszerű, de nem elhanyagolható dolog: 1, a folyamatos kommunikáció a megrendelő és a takarítást végző vállalkozás között 2, a takarítás folyamatos ellenőrzése. Ha ez a két dolog folyamatos és működőképes, az már fél siker. Számunkra ez a két dolog alapvető, így munkánk alappillérét képezi.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!