Nagytakarítás

A nagytakarítás nagyon fontos az elhanyagolt, nem megfelelően takarított felületek megújítására, feljavítására. Ha esetleg túl sok a vegyszer a felületen, arra is tökéletes megoldás lehet. Persze a technológia mindennek a kulcsa, mert csak és kizárólag kézi takarítással nem lehet ugyanazt a hatékonyságot elérni.

Mikor szükséges a nagytakarítás?

Mikor lehet szükséges a nagytakarítás: Úgy érzi koszos a az irodája? Nagy esemény lesz a családban és szeretné tiszta otthonában fogadni a vendégeket? Leltárazik üzletében és összekötné egy nagytakarítással? Vagy nem elégedett a napi takarítással és szükségét érzi egy nagytakarításnak? Akkor vágjon bele! Egyszerűen kérjen árajánlatot, járjuk be közösen a területet, fogadja el az árajánlatot és vegye át a munkát! Ilyen egyszerű.

Miért szükséges?

A nagytakarítás egy szükséges rossz az életünkben. Ha van is napi takarítás, az közel sem olyan komplex és precíziós, mint egy nagytakarítás. Gondoljunk bele, hogy ha padlószőnyeggel rendelkezik, azt napi szinten jobb esetben felporszívózzák. Egy nagytakarítás alkalmával lehetőség van egytárcsás súrológéppel az egész felületet át tisztítani, ami nagyon látványos tud lenni sok esetben. Ugyanez igaz a bútorokra. Napi szinten nem kerülnek a kárpitok tisztításra, míg nagytakarításánál ez is része az elvégzendő feladatoknak. De mondhatunk még példákat: a csempék teljes magasságig történő takarításra, a padozatok gépi tisztításra, PVC felületek bevonatolása (kopóréteg lesúrolása és újra felvitele).

Nagytakarítás esetén mindent megmozgatunk, portalanítunk, hogy minden szép tiszta legyen!

Vegyszerek

A vegyszerek kiválasztásáról is ejtenénk néhány szót. Ez a napi takarítás egyik sarokpontja. Sok vegyszerszállító létezik, de a vegyszerek hatóanyagai azonosak, csak a márkanév más. Fontos szempont lehet a kiválasztás során a jó ár/érték arány. Mindemellett jól kell felmérni a felületek kezelhetőségét. Nem mindegy, hogy valamit savas hatású, lúgos hatású vagy neutrális anyaggal kezelünk. Itt jön a képbe a megfelelően képzett és tapasztalt szakemberek szükségessége, akik fel tudják mérni a szükségleteket. Szerintük mindenki látott már olyan felületet – legyen az padló vagy csempe – ami foltos. Legkönnyebben felismerhető a rossz vegyszer használat arról, hogy cseppnyomokban van kifakulva a felület. Ezért válasszon mindenki olyan céget, akik szakmailag kompetensek!

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!