Padlószőnyeg és kárpittisztítás

Padlószőnyeg és kárpittisztítás

Padlószőnyeg és kárpittisztítás szolgáltatásunkat azért fejlesztettük ki, mert sokszor találkoztunk szakszerűtlen felület kezeléssel és ennek véget szeretnénk vetni.

Padlószőnyeg és kárpittisztítás:

Padlószőnyeg és kárpittisztítás szolgáltatásunkat sajnos a tapasztalatink hívták életre. Nagyon sok esetben találkozunk hibásan vagy szakszerűtlen kivitelezésével ennek a szolgáltatásnak. Nekünk fontos a szakma megbecsülése, így elkezdtük ennek a szolgáltatásunknak a bevezetését.

Padlószőnyeg és kárpittisztítás technológiai ismertető:

KÁRPITTISZTÍTÁS TECHNOLÓGIÁJA

Vizes visszaszívó rendszerű ipari kárpittisztító gépeket használunk. Ezek a gépek abban különböznek a háztartási gépektől, hogy sokkal nagyobb a szívó erejük, ezért hatékonyabban el tudják távolítani a szövetből a tisztítószert és a vizet. A víz megszűri a port így tisztítás közben nem kavarognak a porszemcsék a levegőben. A gép mindig tiszta vízzel dolgozik, tehát nem víz forgató rendszerű.

A munka elvégzése után 24 órával használható az ülőgarnitúra vagy ágybetét/franciaágy. Bizonyos esetekben ez a száradási idő lerövidülhet. Ez függ a szövettől és a víz mennyiségtől, amit a tisztításkor használtunk. Ha nagyon koszos egy felület, előfordul, hogy sokszor meg kell ismételni a folyamatot ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt. Ebben az esetben természetesen kell a 24 óra száradási idő.

PADLÓSZŐNYEG TISZTÍTÁS TECHNOLÓGIÁJA

HAGYOMÁNYOS TISZTÍTÁS

Az eljárás előtt célszerű porszívózással kezdeni. Ha ez megtörtént, akkor kezdjük el a tisztítás folyamatát körkefés szőnyegtisztító géppel. Ennél a technológiánál elég sok víz kerül a szőnyegpadlóra, ezért azt szükséges vízszívó géppel felszedni. Száradási idő 12 – 24 óra

SZÁRAZHABOS TISZTÍTÁS

Minden olyan szőnyeget, ami nem érintkezhet vízzel (bizonyos gyapjú, vagy kézi perzsa, leragasztott padlószőnyeg) szárazhabos eljárással tisztítjuk.

Az eljárás porszívózással kezdődik, majd ezután egy körkefés szőnyegtisztító géppel tisztítjuk. A gép aktívhabot generál, amit 45 kg-os nyomással a szőnyegbe dolgoz. Az aktívhab feloldja a szennyeződéseket és egy porszívózható granulátumot eredményez. A tisztítás előnye, hogy a hab csak minimális nedvességet tartalmaz, felújítja a színeket és kiegyenesíti a szőnyeg szálait, kiöli a poratkákat és védelmet ad a szaporodásuk ellen. A letaposott szőnyeg visszanyeri vastagságát. Az eljárás előnye, hogy tisztítás után pár órával már használható a szőnyeg. Száradási ideje nagyon rövid: 1-2 óra.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tiszttószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!