Parkoló takarítás

Parkoló takarítás szolgáltatásunk parkolóházak, parkolóval rendelkező cégeknek lett kitalálva. Szolgáltatásunk megalkotásakor gondoltunk a napi takarítás és gépi takarítás szükségességére is.

Parkoló takarítás alatt több mindent érthetünk. Mikor lehet szüksége szolgáltatásunkra:

  • parkolóházat üzemeltet
  • mélygarázzsal rendelkező épületet üzemeltet
  • teremgarázs üzemeltetője
  • kültéri parkolóval rendelkező üzlete van

Cégünk parkoló takarítás keretében foglalkozik parkolók napi, alkalmankénti rendszeres és eseti nagytakarításával is. Természetesen minden egyes parkoló vagy garázs más és más terhelésnek van kitéve. A terheléstől függően érdemes gyakoriságot választani. Emellett fontos a padozat anyaga is.

Parkoló takarítás – kültéri parkoló:

Kezdjük a legegyszerűbb esettel: kültéri parkoló. Itt végtelenül egyszerű a helyzet: ami a legfontosabb az a darabos szemét szedése és – ha van – a bevásárló kocsik helyére tolása és takarítása. Az igénybevételtől függően érdemes gyakoriságot kalkulálni, de általánosan a legelterjedtebb gyakoriság: napi, heti egy vagy két alkalom. Ebben az esetben szüksége lehet még fűnyírásra, cégünk ezt is vállalja.

 

Mélygarázs és teremgarázs

Parkoló takarítás esetén a klasszikus épülettípus a mélygarázs vagy teremgarázs. Főbb ismertető jele a 20 parkolóhelynél nagyobb terhelhetőség és a minőségibb padozat bevonat. A legelterjedtebb megoldás a műgyanta padozat. Ez egy nagyon hasznos megoldást jelent takarítás szempontjából, de megfelelő tisztítást is igényel. Ezen parkolók takarításának alapja a gépi takarítás. A takarítást itt is, mint bármely más takarítás esetén fentről lefelé végezzük. A folyamat a következő: pókhálózás, csövek, ajtók portalanítása, padozat gépi és kézi tisztítása. Ha bármelyik része is elmaradna a folyamatnak, már felesleges a többi elvégzése. A darabos szemét mellett a legelterjedtebb szennyeződés a keréknyomok. Ebből sokat találhatunk egy parkolóházban. Ezek eltávolítása nem nehéz feladat, de mégis tapasztalatunk szerint sokszor elmarad takarításkor.

Parkoló takarítás esetén darabos szemetet szedünk, gépi és kézi eszközökkel portalanítunk.

Parkolóház takarítása:

Parkoló takarítás típusa szerint a harmadik rész a parkolóház takarítás. A folyamat nagyban hasonlít a mélygarázs takarításéra, de itt kiemelten fontos egy ügyeletes takarító jelenléte. Az ügyfélkör általában rövid időre veszi használatba a parkolóhelyet, de mégis több szemetet képes kidobálni az autójából, mintha egész nap ott állna. Ezért szükséges az ügyeletes takarító. A takarítás többi üteme megegyezik a mélygarázs takarításéval.

Sok esetben a takarító cégek csak a napi takarítás szolgáltatás mellé vállalják el a parkoló takarítás szolgáltatást. Ha a körülmények nem indokolják a napi takarítást, és Önnek kevesebb alkalommal van szüksége takarításra, akkor ránk számíthat! Heti és havi rendszerességgel is vállaljuk a feladat ellátását, sőt igény szerint nagytakarítást is elvégezzük.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!