Raktár takarítás

Raktár takarítás esetén különleges takarítási technikát is igénybe veszünk, a legtöbbször speciális ipari gépeket használunk. A raktárakban rendszerint rengeteg por van, folyamatos az átjárás.

Raktár takarítás szolgáltatás esetén a legnagyobb kihívás egyértelműen a folyamatos személy, targonca vagy gépjármű forgalom. Ez egyértelműen egy balesetveszélyes takarítási folyamat, ahol nagyon fontos a dolgozók részéről a munkavédelmi előírások betartása. Ehhez természetesen hozzátartozik a megfelelő munkaruha és védőcipő viselése is.

Napi takarítás

Alapvetően a napi takarítási feladat része általában a szociális helységek, irodák napi szintű takarítása. Raktár takarítás nem létezhet gépi takarítás nélkül. Persze itt ne egy hagyományos seprőgépre gondoljunk. Szükséges a nedves takarítás, így a leghasznosabb megoldás a ráülős súrolóautómata. Naponta egyszer legalább érdemes géppel a közlekedő utakat letakarítani. Ennek több jelentősége is van. Leköthetjük a port, és nem engedjük meg a komolyabb elkoszolódásokat. Emellett szükséges a darabos szemét szedése és a speciális szennyeződések eltávoítása. Napi takarítási folyamat részeként ezek azok a feladatok, amiket fontos elvégezni.

Nagytakarítás

Nagytakarítás esetén beszélnünk kell a plusz folyamatokról. Nagytakarításba beletartozik a polcrendszerek áttörölgetése, az üvegfelületek tisztítása is. Nagytakarításnál a precízebb hatás érdekében a padozat alaptisztítása is megtörténik. Ez nem szintentartó takarítás, így időigényesebb munkafolyamatról beszélünk. A padozat típusától függően szoktunk ajánlani speciális bevonatokat. Ha raktár egészére nem is, de az irodákba ajánlott. Ebben ez esetben az alaptisztítást két alapréteg felkenése jelenti. Ez után jöhet az úgynevett kopóréteg. Ezzel a megoldással a padozat élettartamát jelentősen meg tudjuk növelni.

Raktár takarításs során sok megoldandó problémával szembesülünk, de a tapasztalatunk segít ezek megoldásában.

Piaci helyzet

Mikor raktár takarítás árajánlat készítése miatt bejáráson veszünk részt, sokszor szembesülünk elhanyagolt takarítással. Ha azon gondolkodik, hogy takarító céget vált, kérjük fontolja meg, hogy egy nagytakarítás elvégzésével kezdjen a cég. A munkájuk minősége csak ez után lesz megítélhető, hiszen egy tiszta környezetből kell a szolgáltatást elindítani. Ha évi két nagytakarítással kötött szerződést, akkor ez még többlet költséget sem jelent.

Ha van rá lehetősége, ellenőrizze le, hogy a takarító cég végzett e oktatást dolgozóit munka- és tűzvédelemből. Sajnos az ilyen jellegű hanyagságok a törvényi szigorítások miatt már problémát jelenthetnek a megbízó részére is. Ez mindenképpen egy kikerülhető bosszúság.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Angyla Szilvia cégvezető: telefonszám: +36307795352 e-mail cím: angyal.szilvia@expertservice.hu

Ajánlatkérő űrlap:

Rusznyák Tamás szakmai vezető telefonszám: 06305972176 e-mail cím rusznyak.tamas@expertservice.hu

Központi elérhetőségek:

Expert Cleaning Service Kft.

1036 Budapest Bécsi út 85.

info@expertservice.hu

Vállalkozásunk adatai:

Expert Cleaning Service Kft.

Adószám: 27895043-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-355765