Rendszeres takarítás

A rendszeres takarítás szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik nem túl nagy igénybevételű irodával esetleg üzlettel rendelkeznek. Fontos a rendszeresség és takarítás minősége ennél a szolgáltatásnál. 

Rendszeres takarítás: miért válasszam ezt?

A rendszeres takarítás szolgáltatás elsősorban olyan esetben lehet kedvező választás, ahol nem indokolja a dolgozói vagy ügyfél szám a napi takarítást. Rendszerint itt az alapterület nagysága sem indokolja a túl sűrű takarítást, így jellemzően 200 – 250 m2-ig szokták ezt a szolgáltatást igénybe venni. A rendszeres takarításhoz is kapcsolható – már az árajánlat részeként – a féléves nagytakarítás, mint opció. Ajánljuk magánházak, kis irodák és kis üzletek figyelmébe.

Rendszeres takarítás ott javasolt, ahol nincs szükség napi takarításra. Ez rendszeresség történhet heti egy-két, kétheti esetleg havi alkalommal.A rendszeres takarítás szolgáltatást általában a megrendelők munkaidőn kívül kérik azonos gyakorisággal. Például heti 1 alkalommal, mondjuk csütörtökön és 18 óra után. Ez az időpont már az elején tud bonyodalmakat okozni, hiszen alapesetben a takarítás időtartama alatt nem tartózkodik senki más az irodában. Itt felmerülhet megoldásként a kulcs vagy belépőkártya átadása a takarító számára. Ez már egy biztonsági rés, hiszen egy megbízott takarító esetében fennállhat a veszélye a lopásnak. Egy cég esetében a vállalkozó felel a megbízott felé, így nem tud eltűnni, ha káresemény történik, felel a megrendelő felé. Lehet olcsóbb megoldást is találni egy takarító cégnél, de megéri a kockázatot?

Mi a jó megoldás?

A rendszeres takarítás talán legfontosabb pillére, hogy mindig azonos dolgozó végezze a takarítást. Persze a szolgáltatás elején így is akadhatnak fennforgások, de későbbiekben a helyismeret nagyon sokat fog javítani a munka gyorsaságán. Többször előfordult megbízásaink során, hogy ha egy munka az elején mondjuk két óra volt, pár alkalom után már egy óra húsz perc alatt végzett munkatársunk.

Nagyon fontos a rendszeres takarítás megrendelése előtt tisztázni, hogy a takarító cég adja-e az eszközöket és vegyszereket vagy a megrendelő. A takarító cég – nagy valószínűséggel – jobb minőségű eszközöket és vegyszereket tud használni, mintha háztartási szerekkel kéne dolgoznia. A jó eredmény és elégedettsége érdekében válassza a professzionális vegyszereket.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!