Takarító személyzet koordinálása szolgáltás

Takaritó személyzet koordinálása

A takarító személyzet koordinálása szolgáltatásunk egyedülálló a magyarországi takarítási szektorban. Ugyanis azt vettük észre, hogy nem csak takarítókból van hiány az országban, hanem a képzett és gyakorlott terület vezetőkből is.Takarító személyzet koordinálása

A takarító személyzet koordinálása szolgáltatás egyedülálló szolgáltatás a magyarországi takarítási szegmensben. Nem csak a megfelelő takarítói állomány jelent problémát a cégek többségének, hanem a gyakorlott terület vezetők megtalálása is. Ha Ön cégvezető, biztosan ismerős lehet, hogy folyamatosan cserélődik a terület vezetői állomány. Sok esetben a munkavállalók nem ütik meg azt a mércét, amit Ön szeretne, de van olyan is, hogy látszólag ok nélkül mennek el a megfelelőnek vélt vezetők.

Terület vezető mint zsoldos?

Azért találtuk ki a takarító személyzet koordinálása szolgáltatásunkat, mert rendelkezünk olyan tapasztalt és képzett terület vezető állománnyal, ami megoldást jelenthet azoknak, akik terület vezető hiányban szenvednek. Ezt a szolgáltatást nem csak takarító cégeknek ajánljuk, sőt inkább olyan cégek számára , akik saját állománnyal képzelik el a takarítás elvégzését vállalkozásuk keretén belül. Mindehhez tudjuk még biztosítani a megfelelő vegyszer beszállítót, a higiéniás anyag beszállítót, és még a takarító gépek bérlésében is tudunk segítséget nyújtani.

A felsorolt előnyök mellett cégünk 100 %-ig felelősséget vállal szolgáltatásáért, a szolgáltatásunk 100 %-ig elkönyvelhető költségként és teljeskörű titoktartást biztosítunk megrendelőink számára. 

Konstrukciók

Többféle kondícióban vehető igénybe takarító személyzet koordinálása szolgáltatásunk, az időtartamtól, a területek számától, a munkaóráktól és specifikumoktól függően. Természetesen, mint minden szolgáltatásnál, itt is szükséges egy előzetes egyeztetés, ami alapján tudunk árajánlatot adni. Plusz egy érv a szolgáltatás mellett: teljeskörű tanácsadást biztosítunk, ami által minden felmerülő probléma játszi könnyedséggel válik megoldhatóvá. Szolgáltatás részeként kaphat egy képet külső nézőpontból cége hatékonyságáról, ami sokat tud segíteni a folyamatok optimalizálásában.

Takarító személyzet koordinálása szolgáltatás megrendelés esetén a takarító gyakorlati oktató szolgáltatásunkat is ajánljuk figyelmébe, hiszen terület vezetőink ugyanazt a tudást biztosítják munkájuk során, mint amivel képzik a takarító dolgozókat. Így tud a takarítás szakmai színvonalán emelni anélkül, hogy komolyabb szerkezeti változást kéne eszközölnie cége működésében. 

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!