Takarító vagy takarító cég?

Takarító vagy takarító cég? Megosztó kérdés ez, de megrendelői oldalról közel sem kockázat nélküli választás. Megpróbáljuk most pro és kontra megvizsgálni ezt a kérdést.

Az első olyan dolog, ami bárkinek eszébe jut ha takarító vagy takarító cég közötti különbségről van szó az az ár. Nos igen, ez fontos különbség lehet sokak számára, de azért nem ennyire egyszerű a különbség. Ebben a bejegyzésben most inkább arról szeretnénk beszélni, hogy miértt lehet jó döntés egyik vagy másik alternatíva választása.

Eszközök

Legtöb esetben ez is egy olyan különbség a takarító vagy takarító cég között, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Itt említhetnénk az alapeszközöket is, mert egy háztartási felhasználásra szánt eszközzel nem érhető el ugyanaz az eredmény, mint amit ipari felhasználásra szántak. De ennél sokkal fontosabb, hogy – természetesen kivételek mindig vannak – nagyon ritkán rendelkezik a takarító egytárscás súlológéppel vagy vízszívoval. Ellenben vannak olyan eszközök, melyek gond nélkül bármelyik takarító eszköztárában benne lehetnek. Ilyen például: gőzborotva vagy magasnyomású mosó.

Rendelkezésre állás

Nos ez már egy nagyobb fejfájást okozó különbség lehet. Ha takarítót kérünk fel rendszeres takarításra, felmerül a kérdés, hogy ki fog takarítani akkor, ha éppen beteg lesz vagy szabadságra megy? Ez egy takarító cég esetében nem lehet probléma, hiszen nagyobb eséllyel tud a cég helyettest küldeni.

Takarító vagy takarító cég?Felelősség

Felelősség vállalás már egy anyagiakat is érintő szempont. Legyen szó lopásról vagy rongálásról az már komoly anyagi következményekkel járhat. Itt nem csak arra gondolunk, hogy elismerése kerül-e a felelősség, hanem képes-e egy takarító a példa kedvéért egy több százezre kárt megtéríteni? Persze egy cégnél is felmerülhet ez a kérdés, de ha felelősségteljes a vezetőség mindenképpen rendelkezik felelősségbiztosítással. Ebben az esetben tehát egy biztosító társaság fogja kárunkat megtériteni, nem pedig a vállalkozás vagy magánszemély. Ez bizony megfontolandó különbség.

Ezt a bejegyzést igyekeni fogunk folyamatosan bővíteni azért, hogy Ön minél kockázatmentesebben tudjon döntést hozni. A felmerülő kérdésekre igyekszünk objektív válaszokat adni, posztunkban a megrendelői visszajelzések alapján felmerülő kérdésekre válaszolunk. Ha kérdése merülne fel Önnek is, úgy keressen minket elérhetősgünk valamelyikén.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Angyla Szilvia cégvezető: telefonszám: +36307795352 e-mail cím: angyal.szilvia@expertservice.hu

Ajánlatkérő űrlap:

Rusznyák Tamás szakmai vezető telefonszám: 06305972176 e-mail cím rusznyak.tamas@expertservice.hu

Központi elérhetőségek:

Expert Cleaning Service Kft.

1036 Budapest Bécsi út 85.

info@expertservice.hu

Vállalkozásunk adatai:

Expert Cleaning Service Kft.

Adószám: 27895043-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-355765