A takarítók gyakolati oktatása

Takarítók gyakorlati oktatása

Ha rendelkezik kellő számú takarító dolgozóval, de nincs ideje vagy kedve betanítani a munkavállalókat, vagy növelné a takarítás hatékonyságán, akkor a takarítók gyakorlati oktatása szolgáltatásunk sokat segíthet Önnek.

Miért kell nekem a takarítók gyakorlati oktatása?

Sajnos elmondható, hogy a magyarországi takarító állomány általánosságban képzetlen. Nem csak az OKJ-s végzettségre gondolunk, hanem a betanítás elmaradására vagy hiányosságaira. Sajnos sok takarító van, aki bár már több céget is megjárt, nem rendelkezik megfelelő gyakorlattal. Persze elmondható az is, hogy a betanítás is költség, de ha eredményeket szeretnénk elérni, ez elengedhetetlen. Erre a problémára találtuk ki a takarítók gyakorlati oktatása szolgáltatásunkat!

A fentiek miatt fejlesztettünk ki egy képzési csomagot, amivel megoldhatóvá válik a takarítók gyakorlati oktatása. Ezt a képzést a takarítandó területen végezzük, és a legalapvetőbb dolgokkal kezdjük, úgy mint a színkód rendszer használata. Ezután vesszük sorra a takarításban használt eszközök használatát, szükség szerint a gépek használatával egyetemben. A helyszínen használt vegyszerek szakszerű használata is része a képzésnek, hiszen csak megfelelő vegyszer ismerettel lehet jó minőségű munkát végezni.

Mikor lehet fontos Önnek ez a szolgáltatás?

Például, ha a helyi sajátosságok, a motiválhatóság növelése, esetleg törvényi előírások nem teszik lehetővé a külsős takarító cég alkalmazását. De sokan jobban szeretik, ha a takarító a saját cég munkavállalója. Az is fontos szempont, hogy nem kell saját oktatási tematikát kitalálnia, felépítenie, hiszen ezt mi biztosítjuk.

A hatékonyság kulcsa

A hatékonyság növelése sokszor apró dolgokon múlik, így fontos a takarító személyzet oktatása. Sok esetben a terület vezetők is túlterheltek, így nincs idejük arra, hogy minden dolgozót maguk képezzenek ki. Ez nem hiányosság, ezt okozza a túlterheltség. Természetesen egy egységesített és bevált oktatási módszer is sokat segít ezen a problémán, és mi rendelkezünk ezzel. Így könnyen tudjuk elvégezni akár több tíz vagy száz takarító gyakorlati képzését is. 

A takarítók gyakorlati oktatása szolgáltatásunk kombinálható terület vezető szolgáltatásunkkal is, így nem lesz szüksége a továbbiakban a takarítás operatív részével foglalkozni.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tisztítószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!