Társasház takarítás, kartbantartás, kertészet

Társasház takarítás, karbantartás és kertészet

2020 júliusában létrehoztunk egy csapatot, akik társasház takarítás, karbantartás és kertészet tevékenységünkkel foglalkoznak. Most ezt a szolgáltatást szeretnénk bemutatni.

Társasház takarítás, karbantartás és kertészet szolgáltatásunk indulása:

Mikor elkezdtük tevékenységünket még 2020 márciusában, elég sokat kellett foglalkoznunk a marketinggel és piackutatással. Sok hirdetésnek és erőfeszítésnek hála, jöttek is a megkeresések. Akadt közöttük egy, amelyre nem volt azonnal hadra fogható tervünk, így sok szervezéssel és erőfeszítéssel kitaláltunk egy megoldást és megvalósítottuk Ügyfelünk azon kérést, hogy társasház takarítás, karbantartás és kertészet egy kézben legyen összeszerveztük. Megtaláltuk a megfelelő személyeket a csapatba és elérkezettnek látjuk az időt – ügyfelünk visszajelzése alapján – kiterjeszteni ezt a szolgáltatásunkat szélesebb körbe.

A jelen

Jelenleg a csapatot üt fő alkotja, akik ellátják társasház takarítás, karbantartás és kertészet szolgáltatásunkat. Gépjárművel és minden szükséges eszköz megtalálható náluk, amelyre szükségük lehet bármely jellegű munkavégzés során. Ők öten segítik egymást mindegyik feladat elvégzése során, így sokkal hamarabb végeznek egy adott feladattal, mintha egy vagy két fő végezné ugyanazt. Természetesen minden feladatnak megvan a felelőse, hiszen alapesetben egy takarító nem valószínű hogy jó karbantartó és fordítva. Most a pandémiás helyzet miatt (2020, november – december) lehetőségünk nyíliik olyan megfelelő szakértelemmel és hozzáállással rendelkező kollégákkal is bővülni, akikkel tudjuk az Önök munkáját/mindennapjait megkönnyíteni.

Eddigi tapasztalatunk azt mutatja, hogy amit kitaláltunk az működik. A meglévő Ügyfelünk társasházaiban kedvelik kollégáinkat, minden feladattal megbirkóznak. Az Ügyfelünk is pozitív visszajelzéseket ad, sőt bátorít minket, hogy bővítsük bátran ügyfélkörünket, mert erre a szolgáltatási csomagra másnak is szüksége lehet.

A jövőkép

Jelenleg úgy tervezünk, hogy a következő fél évben – ha a csapatbővítés megtörténik – körülbelül további 25 darab társasház ellátására leszünk képesek. Természetesen ha szükséges akkor tovább fogjuk növelni kapacitásunkat. Mi hiszünk abban, hogy az elvégzett munka alapján tudunk hosszútávon sikeresek lenni. Fontos számunkra a megfelelő munkaruha viselése és az ápolt, kulturált megjelenés. Ez alapkövetelmény jelenlegi és jövőbeni dolgozóinktól egyaránt.

Expert Cleaning Service Kft – Takarítás Budapest és Pest megye

Tiszttószer beszállítónk a Patyolat Chemicals Kft!

Ha nem találta meg azt a szolgáltatást, melyre szüksége van, tudjon meg többet speciális és általános szolgáltatásainkról vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!